Levering en montage binnen 2 weken!
Instagram WhatsApp

Reviews

UITSTEKEND
31 recensies op
Wilfred Luijk
04/09/2023
Goede service, en vakkundig resultaat.
Angry Dan
26/08/2023
Zeer vriendelijke jongens, erg behulpzaam en professioneel. Denken met je mee en komen graag terug als je ergens mee zit
G Ribbink
12/08/2023
Zeer tevreden, vriendelijk en deskundig. Snelle levering en vakkundig en netjes geinstalleerd. Echt een aanrader!!
Gerard Haas
19/07/2023
A totZ is een uitstekende firma gebleken die allereerst zeggen wat zij gaan doen voor welke prijs en vervolgens doen wat zij gezegd hebben te gaan doen zij hebben zeer transparant gecommuniceerd, zeer netjes gewerkt, alles keurig afgehandeld. Ik had zelf per ongeluk de stroomtoevoer uitgeschakeld maar zij waren binnen een uur terug om mijn fout te herstellen. Ik geef ze een dikke tien en kan het bedrijf dus van harte aanbevelen. Gerard Haas Zutphen
Arthur ter Weeme
17/07/2023
Kundig, vriendelijk, snel, degelijk, klantgericht
ColK1997
16/07/2023
Meerdere bedrijven hebben mij benaderd voor een offerte van het plaatsen van airco’s. Zubair heeft als enige echt de tijd genomen voor een super duidelijke intake, meedenkend en adviserend. Uiteindelijk dan ook voor A tot z installaties gekozen. Achteraf een zeer goede keuze. De afwerking is super strak en precies zoals overlegd. Beiden waren erg vriendelijk en geven de indruk van kwaliteit over kwantiteit. Wij zijn super tevreden!
Joyce Mannaert
12/07/2023
Uitstekende communicatie en afwerking. Alles naar wens
Frank Rault
07/06/2023
A tot Z Installaties heeft een uitstekend product geleverd (Airco LG Dual Inverter) en dit vakkundig en met grote precisie geïnstalleerd. De communicatie verliep zeer vriendelijk, ik kan iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan!
Axel Varenhorst
26/01/2023
We zijn zeer tevreden. A tot Z installaties is helder in de communicatie en komt haar afspraken na. Daarnaast denken ze mee met de klant. Zo hebben ze er alles aan gedaan om alsnog onze airconditioning af te ronden voordat ons kind wordt geboren. Verder gaan ze pas weg als alles echt werkt. Ik raad iedereen aan om hun airconditioning of andere installaties te laten uitvoeren door Zubaïr en collega's. Bedankt!
January 28, 2023